Miesięczne archiwum: Luty 2018

OBCHODY NARODOWEGO DNIA PAMIĘCI ŻOŁNIERZY WYKLĘTYCH

Wrocławskie oficjalne uroczystości NARODOWEGO DNIA PAMIĘCI ŻOŁNIERZY WYKLĘTYCH, w tym roku odbędą się według planu: 1 MARCA – CZWARTEK godz. 10.00 – zbiórka pod bramą główną Cmentarza Osobowickiego 10.10 – początek wymarszu do Kwater Żołnierzy Wyklętych 10.30 – rozpoczęcie oficjalnych … Czytaj więcej >>

ODZNACZENIE DLA NIEZŁOMNEGO

Przewodniczący Regionu NSZZ “Solidarność” Dolny Śląsk Kazimierz Kimso w obecności członka Kapituły odznaczeń związkowych Lecha Stefana i Tomasza Wójcika wręczył Aleksandrowi Ostrowskiemu odznaczenie Niezłomni. O odznaczenie wystąpiła Komisja Zakładowa NSZZ “Solidarność” w Politechnice Wrocławskiej.

Terminy najbliższych szkoleń

Dział Szkoleń Regionu Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność” zaprasza na następujące szkolenia: l.p Temat szkolenia termin miejsce Zakładowy fundusz świadczeń socjalnych w 2017 roku 24.02.2017r. Wrocław Techniki i taktyki negocjacyjne 27-28.02.2017r. Wrocław Czas na podwyżki – analiza ekonomiczna w pigułce 02-03.03.2017r. … Czytaj więcej >>