Miesięczne archiwum: Grudzień 2017

DNI USTAWOWO WOLNE OD PRACY W 2018 ROKU

Data Nazwa święta / wydarzenia 1 stycznia  (poniedziałek) Nowy Rok, Świętej Bożej Rodzicielki 6 stycznia  (sobota) Trzech Króli (Objawienie Pańskie) 1 kwietnia  (niedziela) Wielkanoc 2 kwietnia  (poniedziałek) Poniedziałek Wielkanocny 1 maja  (wtorek) Święto Pracy 3 maja  (czwartek) Święto Konstytucji 3 Maja 20 maja  (niedziela) Zesłanie Ducha Świętego … Czytaj więcej >>

PRZERWA ŚWIĄTECZNA

Sekretariat Komisji Zakładowej NSZZ “Solidarność” w Politechnice Wrocławskiej w dniach od 27 grudnia 2017 do 5 stycznia 2018 będzie nieczynny. Przewodniczący KZ NSZZ “Solidarność” w Politechnice WrocŁawskiej dr inż. Tomasz Wójcik

WESOŁYCH ŚWIĄT SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2018 ROKU W imieniu Komisji Zakładowej NSZZ Solidarność w Politechnice Wrocławskiej składam najserdeczniejsze życzenia Członkom Solidarności i Ich Rodzinom, a także wszystkim PT Pracownikom, Doktorantom i Studentom Politechniki Wrocławskiej wraz z Rodzinami. Życzę, by w Wigilijny … Czytaj więcej >>

zaproszenie na spotkanie opłatkowe

Odznaczenia Regionalne – MEDAL “NIEZŁOMNI”

KAPITUŁA  POWOŁANA PRZEZ ZARZĄD REGIONU NSZZ „SOLIDARNOŚĆ”  PRZYZNAŁA W 2017 MEDAL „NIEZŁOMNI” Zarząd Regionu Dolny Śląsk NSZZ „Solidarność” ustanowił odznaczenie związkowe za działalność na rzecz NSZZ „Solidarność” w walce o niepodległość Rzeczypospolitej Polskiej w okresie od wprowadzenia stanu wojennego do … Czytaj więcej >>

Koncert pokoleń